Hem

Marknadsföring

Massage & Friskvård

Massagekommentarer

Om Anna & företaget

Kontakt
Herrlin & Hansdotter AB
Marknadsföring & Massage
Om Anna & företagetAnna Herrlin Toresson.
Marknadsförare, massör och livsnjutare.


Rötterna i Stockholm, hjärtat i Dalarna

Jag - Anna - är Stockholmare av födsel och ohejdad vana, men träffade kärleken i Thailand och flyttade till Ornäs i Dalarna 2006. 

Mitt företag, Herrlin & Hansdotter AB, startade jag 1988. Innan dess har jag gått olika marknadsföringsutbildningar, varit anställd på reklambyråer, arbetat ett år som reklamchef på förlaget Det Bästa (1996) och frilansat som extra resurs på olika reklambyråer.

När det gäller marknadsföring kan du anlita mig både som copywriter och projektledare, framför allt när det gäller att ta fram responsskapande aktiviteter. Jag fungerar också som bollplank och samtalspartner när det gäller upplägg och strategier för långsiktiga DM- och RM-aktiviteter, både för konsument och business-to-business.

Tidigare och nuvarande uppdragsgivare är bl a Vattenfall, Ericsson, Preem, Röda Korset, Trafikverket, Läkare Utan Gränser, Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek, Centrala Stadsrum i Falun, kommunikationsbyrån Univox i Falun och olika företag inom tjänste- och finanssektorn. Under resans gång har jag lärt mig mycket om det mesta och kan snabbt sätta mig in i uppdrag av vitt skilda karaktärer.


Massage har alltid legat mig varmt om hjärtat, och när jag fick möjlighet att gå en massörutbildning på Axelsons Gymnastiska Institut tog jag ett stort kliv mot en ny utveckling. Jag blev diplomerad och certifierad massageterapeut hösten 2012.

Vill du veta mer om mig är du varmt välkommen att höra av dig på anna@herrlin.se eller telefon 0708 – 67 47 67.

På återhörande!

 Hem
Marknadsföring
Massage & Friskvård
Massagekommentarer
Om Anna & företaget
Kontakt